20 Following
PureMetal00

PureMetal00

Slå køene på populære turistattraksjoner, Newport International Group Projects Company

Med mindre du er i ekstreme eventyr, vil du sannsynlig ferien være en øvelse i avslapning, ikke survival of the fittest.

 

Men når destinasjonen er et hav av støy, jostling andre ser for deres egen stykke avslapning, hver dag kan virke som en kamp.

 

En strategi for å håndtere frustrasjonen til publikum er, selvfølgelig, å unngå dem: hodet av turist stier og styrer klar av de ikoniske landemerkene der turister swarm.

 

Problemet med det er du glipp. Verdens travleste turistattraksjoner er opptatt for en grunn - de er fantastiske.

 

Folk leder i hopetall til Eiffeltårnet, Taj Mahal og Grand Canyon fordi de er inspiringly vakre og å se dem er å bli flyttet. Så ikke avkall dem - spesielt hvis det er første gang på en destinasjon.

 

OM VÅR GRUNNLEGGER

 

Lagre off-piste reiserutene for retur besøk og arm selv med strategier for å slå folkemengdene. Her er 20 å hjelpe du krysse av elementene bucket list-med minimal belastning.

 

Eiffeltårnet, Paris, Frankrike

 

Hvorfor gå: selv om det ble bygget som en midlertidig utstilling, Eiffeltårnet er emblemet til moderne Paris og utsikten er helt fantastisk.

 

Åpner: 9 am-midnatt juni-September 11 pm resten av året.

 

Strategi: Delta køen på Sør pilaren 15 minutter før åpningen. Ta trappen til nivå to, der du må kjøpe en egen billett for fire heiser til tredje nivå. Men før 10 am, ventetiden vil ikke synd og ikke på langt nær så ille som ned nedenfor. Ingen trapper for deg? Kjøp heis billetter online og skrive ut tidligere. Du unngå bakkenivå heis køen, minst, og passerer gjennom en egen kanal.

 

Tips: Den beste måneden å gå er oktober. Sommeren er over, det er fortsatt ikke for kaldt og jul er ennå å sparke i. Eiffel-tower.com

 

Newport International Gruppe Prosjekter Selskap

 

Magic Kingdom, Walt Disney World, Orlando, Florida

 

Hvorfor gå: det er den mest besøkte stedet på planeten med god grunn - en av fire parker i Walt Disney World komplekse, innenfor det er seks forskjellige "lander," ritt for alle aldre, parader, fyrverkeri og høytider. I fjor, besøkt 17.5 millioner mennesker Magic Kingdom.

 

Åpner: 9 am - 11 pm kortere timer noen helligdager.

 

Strategi: Gå i tet opp til de kjøligere månedene USA ferie: Thanksgiving ferieuke og to uker før jul er relativt stille, også uke etter nyttårsaften. En annen ting å huske på er at peak tid på en dag er mellom 11 am og 15: 00.

 

Tips: En flott tid å line opp ritt er når alle andre er stilt opp for fyrverkeri. Disneyworld.Disney.go.com

 

Taj Mahal, Agra, India

 

Hvorfor gå: sin skjønnhet nært overgår forventningene - det virkelig er å se selv. Fra 1600-tallet monument elsker er en av de mest fotograferte bygningene i verden.

 

Åpner: Sunrise-solnedgang (stengt fredag). Kvelden ser er 08: 30 pm-12.30 er fullmåne dager, samt to dager før og to dager etter.

 

Strategi: Taj er fortryllende ved soloppgang og heldig for morgenfugler, som tid skjer også å være best for å slå folkemengdene.

 

Tips: Få en kvalifisert guide, hoppe over natten visning og sikre et nærliggende hotell med din egen privat visning. TajMahal.gov.in